French Merdane Kayın

  • 101,59 ₺
rating
  • Marka: Zembu
  • Ürün Kodu: 2010
  • Stok Durumu: Stokta var
Whatsapp Destek Sorularınız için Whatsapp kullanabilirsiniz

Açıklama

Ürün Ölçüleri

48*6cm

%100 Kayın ağacından elde edilmiştir.


French merdane, hamur açmayı kolay ve pratik hale getirir.

Eğer evde börek, baklava gibi hamur işleri yapmayı seviyorsanız, mutlaka oklava ve merdane çeşitlerine mutfağınızda yer vermelisiniz.

Ayrıca ekmek yapımı, erişte ve mantı yapımında da oklava ve merdaneler olmazsa olmaz mutfak gereçlerinden biridir.

Oklava ve merdane gibi hamur açma ürünleri farklı kalınlıklarda ve farklı özelliklerde olabilir. Yapacağınız işten en verimli sonuçları elde etmek için, amacınıza uygun ürünleri seçmeye özen göstermelisiniz.

Merdane ile işiniz bittikten sonra ılık su ve yumuşak bir sünger ile temizliğini yapabilirsiniz. Ahşap merdaneyi bulaşık makinesinde yıkamanız önerilmez.


Ahşap Ürünlerimizin Bakım Talimatı


Ürünlerinizin yeni gibi kalmasını sağlamak için aşağıdaki adımları uygulayınız.



1- Her kullanımda ahşap ürününüzü sünger kullanarak ılık su ve sabun ile siliniz. Ayrıca ahşap üzerindeki kimyasal temizleyici artıklarını temiz su ve sünger ile iyice durulayınız. Ahşap ürününüzü bulaşık makinasına kesinlikle koymayınız ve suya batırıp bekletmeyiniz.



2- Ahşap ürününüzü sünger yardımı ile sildikten sonra, bir havlu ile kurulayınız, kendi halinde kurumaya bırakmayınız ahşap ürün üzerinde, uzun süre su kalmamasına özen gösteriniz. Aksi taktirde ahşap malzemenin ömrü kısa olacaktır. Ayrıca renk kaybolması, açılmalara ve bükülmelere maruz kalacaktır.



3- Ahşap ürününüzün kuruyup çatlamasını engellemek için üzerine, en az ayda bir kez, gıda sınıfı mineral bir yağ sürün. Mutfağımızdaki zeytin yağını, ay çiçek yağını da kullanabilirsiniz. Bir bez parçasına az miktarda yağ sürüp, ahşabın üzerine uygulayın, ahşabın yağı emmesi için 3 saat bekleyin. Bu süre bitiminde ahşap üzerindeki fazla yağı temiz biz bezle kurulayarak silin.


Özellikler

Değerlendirmeler

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.